Spring til indhold

Danmarks ambassadør gav forelæsning ved El Colegio Mexiquense i Toluca

21.03.2012  18:19
Onsdag d. 14.april 2012 gav Danmarks ambassadør i Mexico, Susanne Rumohr Hækkerup, en forelæsning til interesserede unge og voksne ved El Colegio Mexiquense i Toluca.

Ambassadørens forelæsning var blevet forslået af professor Eduardo Morales, der er direktør for programmet for Interdisciplinære Studier om Europa ved El Colegio Mexiquense, og havde til formål at bidrage til at højne vidensniveauet hos studerende, professorer samt dimitterede.

Forelæsningen, der bar titlen ”Europe at work”, havde følgende hovedtemaer: Danmarks EU-formandskab samt den danske grønne dagsorden. Ambassadøren kom derudover også ind på andre temaer så som de vanskelige tider i Europas historie, og hvordan der blev handlet i disse perioder.

Endelig talte hun også om 3GF, som er et bæredygtigt samarbejde startet af regeringerne i Mexico, Danmark og Sydkorea.

Mod slutningen af forelæsningen blev der åbnet op for spørgsmål og kommentarer, hvor de tilhørende spurgte engageret og aktivt ind til de forskellige temaer som ambassadøren havde berørt i sin forelæsning. Efterfølgende blev ambassadøren bedt om at deltage i en kort pressekonference.

Du kan finde ambassadørens forelæsning samt inviation til forelæsnigen på nedenstående links.Seneste nyt

    Se alle