Spring til indhold

The Trade Council

Den danske ambassade og ambassadens handelsafdeling i Mexico arbejder målrettet på at støtte danske virksomheder og dansk eksport i Mexico. Danmark har et politisk kommercielt strategisk partnerskab med Mexico, der giver en unik platform for ambassadens arbejde og hermed de danske virksomheder.

Den Danske Ambassade i Mexico er en del af Udenrigsministeriet, der også varetager  Danmarks statslige erhvervs- eksport- og investeringsfremme (Trade Council). I Mexico består vores handelsafdeling af et hold af specialiserede vækst- og handelsrådgiver inden for sektorerne Fødevarer & Landbrug, Energi & Bæredygtighed og Sundhed, men vi har også samarbejder med en lang række stærke danske virksomheder i andre sektorer.   

Ambassaden har et unikt kendskab til mulighederne på markedet samt ikke mindst et stærkt netværk til både offentlige og private beslutningstagere på højeste niveau.

Vi har et løbende tæt strategisk samarbejde med 40-50 danske virksomheder, mange som allerede er på markedet og også løbende virksomheder, der overvejer mulighederne i Mexico. Vi har et bredt strategisk partnerskab med virksomhederne og positionere virksomhederne over for centrale private og offentlige beslutningstagere med henblik på at udnytte markedsmulighederne bedst muligt inden for de enkelte sektorer.

Er du interesseret i at høre mere om vores services, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger her.

 

The Trade Council på ambassaden kan kontaktes dagligt kl. 9:00-13:00.

 

Regional TC koordinator for Latinamerika Jacob Green

jacgre@um.dk

 

Chef for handelsafdelingen Flemming Andersen

fleand@um.dk

 

Handelsrådgiver Mariana Garay

margar@um.dk

 

Handelsrådgiver Carlos Castillo

carvaz@um.dk

 

Møder kun efter forudgående aftale

 

State of GreenState of Green er det officiele grønne brand for Danmark. Brandet og dets aktiviteter vil styrke international bevidsthed om danske virksomheders muligheder og kompetencer indenfor energi, klima og miljø.

For mere information:
http://www.stateofgreen.com/

State of Green Secretariat
Sundkrogskaj 20
2100 København
Danmark

Tlf: +45 72 10 01 79
Email: info@stateofgreen.com