Gå til indhold

The Trade Council i Mexico

Ambassadens handelsafdeling består af:

Regional TC koordinator for Latinamerika Jeppe Hallencreutz-Fogtmann

E-mail: [email protected] 

Ansat i Udenrigsministeriet siden 2009 og har her beskæftiget sig med sikkerhedspolitik, Mellemøsten og EU. Har været udsendt til ambassaden i Sydafrika med fokus på handelsfremme og regeringssamarbejde indenfor vedvarende energi. Er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet (bachelor) og Københavns Universitet (kandidat).     


Chef for handelsafdelingen Flemming Andersen 

Email: [email protected]

Ansat i Udenrigsministeriet siden 2017 og med en tidligere karriere i den private sektor. Har i Udenrigsministeriet arbejdet med det offentlige-private partnerskabsinitiativ P4G og senest med Latinamerika i kontoret for Asien, Latinamerika og Oceanien. Bachelor i statskundskab fra Aarhus Universitet samt en kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet.     

Handelsrådgiver Carlos Castillo
Sektorer: Sundhed
E-mail: [email protected]

Ansat på ambassaden siden Februar 2021. Uddannet læge med en kandidat i Administration of Health Systems. Har stor erfaring fra det offentlige sundhedssystem i Mexico og har tidligere arbejdet for både Sundhedsministeriet, Secretaría de Salud, det mexicanske lægemiddelinstitut, COFEPRIS, samt sundheds og velfærds instituttet, ISSSTE.

Handelsrådgiver Mariana Garay 
Sektorer: Energi & Miljø, Landbrug & Fødevarer
E-mail: [email protected]  

Ansat på ambassaden siden marts 2018. Uddannelse: BA i International Relations. I 2017 gennemførte Mariana et diplomkursus i energilovgivning. Tidligere arbejdserfaring fra Mexico.

 

The Trade Council på ambassaden kan kontaktes dagligt kl. 8:30-16:30. Fredag indtil kl. 13.


Møder kun efter forudgående aftale.