Gå til indhold

The Trade Council i Mexico

Ambassadens handelsafdeling består af:

Regional TC koordinator for Latinamerika Jeppe Hallencreutz-Fogtmann

E-mail: [email protected] 

Ansat i Udenrigsministeriet siden 2009 og har her beskæftiget sig med sikkerhedspolitik, Mellemøsten og EU. Har været udsendt til ambassaden i Sydafrika med fokus på handelsfremme og regeringssamarbejde indenfor vedvarende energi. Er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet (bachelor) og Københavns Universitet (kandidat).     

 

Chef for handelsafdelingen Flemming Andersen (på barsel)

Email: [email protected]

Ansat i Udenrigsministeriet siden 2017 og med en tidligere karriere i den private sektor. Har i Udenrigsministeriet arbejdet med det offentlige-private partnerskabsinitiativ P4G og senest med Latinamerika i kontoret for Asien, Latinamerika og Oceanien. Bachelor i statskundskab fra Aarhus Universitet samt en kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet.    

Souschef for Handelsafdelingen Mariana Garay 
Sektorer: Energi & Miljø, Landbrug & Fødevarer
E-mail: [email protected]  

Ansat på ambassaden siden marts 2018. Uddannelse: BA i International Relations. I 2017 gennemførte Mariana et diplomkursus i energilovgivning. Tidligere arbejdserfaring fra Mexico.

Handelsrådgiver Carlos Castillo
Sektorer: Sundhed
E-mail: [email protected]

Ansat på ambassaden siden februar 2021. Uddannet læge med en kandidat i Administration of Health Systems. Har stor erfaring fra det offentlige sundhedssystem i Mexico og har tidligere arbejdet for både Sundhedsministeriet, Secretaría de Salud, det mexicanske lægemiddelinstitut, COFEPRIS, samt sundheds og velfærds instituttet, ISSSTE.

Handelsrådgiver Santiago Latapi Gil
Sektorer: Digitalt salg og Tech
E-mail: [email protected]

Ansat på ambassaden siden september 2021. Uddannelse: Ingeniør i Business Informatics og kandidatgrad fra UC Berkeley. Tidligere arbejdserfaring inden for implementering af ny teknologi og digitale løsninger for både mexicanske og internationale organisationer. 

The Trade Council på ambassaden kan kontaktes dagligt kl. 8:30-16:30. Fredag indtil kl. 13.


Møder kun efter forudgående aftale.