Gå til indhold

Ambassadens mission

Mission
Danmarks Ambassade i Mexico er en del af det danske udenrigsministerium. Vores mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. 

Danmarks Ambassade i Mexico er udpeget som én af 20 klimafrontposter og arbejder for at fremme den danske regerings grønne klimaambitioner. Læs mere om ambassadens arbejde som klimafrontpost her.

Vores vision
I vores daglige arbejde er vi styret af følgende vision:

• Danmark skal have en central plads i det internationale samarbejde, og ambassaden stræber efter at være en betroet partner for vores mexicanske kolleger i regeringen. Dette er afgørende for at arbejde for Danmarks interesser og værdier.

• Danmarks udenrigspolitik og dens værdier skal aktivt og åbent deles med vores mexicanske samarbejdspartnere.

• Bistå danskere i nødsituationer i udlandet. Danskere i nød skal have effektiv bistand fra Danmarks Ambassade i Mexico City og dens konsulater.

• At fremme dansk erhvervsliv i Mexico. Ambassaden skal være den mest relevante og kvalificerede samarbejdspartner for danske virksomheder, der ønsker at investere i og eksportere til Mexico.

• På ambassaden ønsker vi at blive set som kompetente, effektive, udadvendte og serviceminded i vores kontakt med andre.